رتبه بندی در اینماد؛ وب سایت خود را پنج ستاره کنید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 1

رتبه بندی در اینماد؛ وب سایت خود را پنج ستاره کنید!

آنچه در این مقاله می‎‌خوانید...

مقدمه

با افزایش کسب و کار و خرید های اینترنتی نیاز است یک شرکت معتبر خرید و فروش اینترنتی را برای طرفین معامله قابل اعتماد کند. مرکز توسعه تجارت الکترونیک نماد تجارت الکترونیکی را صادر میکند که خود زیر شاخه وزارت صنعت و معدن میباشد. پس با وجود حامی قدرتمند میتوان خرید اینترنتی را به راحتی انجام داد و به وبسایت های فروشگاهی و تعهداتشان اعتماد کرد چون با اعطای نماد تجارت الکترونیکی به وبسایت ها، آنها ملزم به انجام یکسری تعهدات هستند. با ما در این مقاله برای بررسی رتبه بندی در اینماد همراه باشید.

رتبه بندی در اینماد؛ وب سایت خود را پنج ستاره کنید!

کاسبی در دنیای واقعی صاحب بیزینس دارای مجوز کسب و کار میباشد و در دنیای مجازی نماد تجارت الکترونیکی از اینماد اعتماد سازی میکند.

نماد تجارت الکترونیکی شامل رتبه بندی های زیر میباشد که طبق ارزیابی مقدماتی و پیشرفته به وبسایت ها از 2 تا 5 ستاره داده میشود که دارای شاخص هایی از جمله امکانات و توانمندی، سوابق و عملکردی و شاخص های مالی است.

  • نماد اعتماد بی ستاره یا خاکستری

برای کسب و کار های خرد و کوچک آنلاین میباشد.

  • نماد اعتماد یک ستاره

مرحله بعد از نماد خاکستری و هنگام ثبت درخواست ارتقاء میباشد.

  • نماد اعتماد دو ستاره
  • نماد اعتماد سه ستاره

در نماد اعتماد دو و سه ستاره باید از ارزیابی سطح پیشرفت عبور کنید.

  • نماد اعتماد چهار ستاره
  • نما. اعتماد پنج ستاره

در نماد اعتماد 4 و 5 ستاره باید از ارزیابی سطح توسعه عبور کنید.

چرا باید نماد اعتماد را داشته باشیم؟

در وبسایت های فروشگاهی برای اعتماد مشتریان از این جهت که کاربران بتوانند بطور مثال در صنف فروشگاه های آنلاین شکایات خود را منتقل کرده و پیگیری کنند نیاز به نماد اعتماد تجارت الکترونیکی داریم. با وجود این نماد در وبسایت خود، کاربر با خیال راحت اقدام به خرید میکند. هرچقدر تعداد ستاره های نماد اعتماد یک وبسایت بیشتر باشد اعتماد کاربران به وبسایت مورد نظر بیشتر خواهد بود.

برای دریافت درگاه پرداخت رتبه بندی در اینماد لازم است؟

برای اینکه درگاه پرداخت به وبسایت شما تعلق بگیرد شما باید نماد اعتماد دریافت کنید که این نماد دارای چند بخش میباشد از جمله نماد اعتماد خاکستری و نماد اعتماد 1 تا 5 ستاره، حالا این موضوع مطرح است که برای دریافت درگاه پرداخت ایا لازم است به یک حدی از ستاره برسیم؟ خیر. شما برای دریافت درگاه پرداخت تنها با داشتن نماد خاکستری اعتماد یا بی ستاره قادر به دریافت درگاه پرداخت خواهید بود.

نماد اعتماد بی ستاره چیست؟

ساده ترین و اولین مجوز کسب و کار اینترنتی از رتبه بندی در اینماد، اعتماد خاکستری یا بی ستاره نام دارد که برای دریافت و ثبت درگاه پرداخت کافی میباشد و شرط آخر هم اینکه تراکنش ماهانه وبسایت شما زیر 100 میلیون تومان باشد یا تعداد تراکنش زیر 100 عدد باشد و هنگامی که خواسته باشید نماد اعتماد خود را ارتقا دهید و ستاره دار نمایید باید در سامانه اینماد درخواست کنید. برای دریافت نماد اعتماد باید حداقل 18 سال سن داشته باشید و برای اقایان ارائه کارت پایان خدمت نیازی نیست.

نماد اعتماد یک ستاره چیست؟

بعد از مرحله دریافت نماد خاکستری شما میتوانید جهت دریافت ستاره اقدام کنید که پس از اقدام برای دریافت ستاره به شما یک ستاره بصورت پیش فرض خواهند داد که برای دریافت این مرحله باید تراکنش های ماهانه شما بالای 100 میلیون باشد.

ارزیابی در سطح پیشرفت و دریافت رتبه بندی در اینماد

هنگامی که درخواست ارتقاء داشته باشید وبسایت را طبق شاخص ها کلی تر نگاه میکنند و امتیاز خواهند داد که از 0 تا 500 خوهد بود و یک سری زیر شاخص های اصلی را درنظر نخواهند گرفت و مهم ترین ارزیابی ها عبارتند از: ارزیابی حسن رفتار تجارت، شاخص های مالی، مدت زمان فعالیت، وضعیت مدیران ، شاخص های پاسخگویی به شکایات، رضایت مشتری و همچنین امنیت.

ارزیابی در سطح توسعه و دریافت بیشتر از سه ستاره اینماد

پس از عبور از سطح مقدماتی، و دریافت حد نصاب امتیاز لازم برای دریافت بیشتر از 3 ستاره وبسایت شما وارد ارزیابی سطح پیشرفته تری شده و ارزیابی بسیار سفت و سخت تر انجام خواهند داد و ستاره های اعتماد بسته به امتیاز وبسایت اعطا خواهد شد. این ارزیابی ها عبارتند از: شاخص هایی از قبیل وضعیت مدیران، وضعیت مالی، کیفیت سرویس، پیشینه کسب و کار، نظام مدیریتی، بیمه و ضمانت، رضایت مشتری و همچنین امنیت است.

رتبه بندی در اینماد؛ وب سایت خود را پنج ستاره کنید!

شرایط ارتقا ستاره اینماد چیست؟

برای دریافت ستاره های بیشتر در هر مرحله، از ابتدای درخواست یک ستاره تا 4 و 5 ستاره شما باید یکسری امتیاز ها را دریافت کنید که طبق ارزیابی های اینماد داده خواهد شد. و هنگامی که حد نصاب امتیاز های شما به یک حدی برسد شما قادر خواهید بود که درخواست سطح بعدی ارزیابی ها را داشته باشید و بعد از ارزیابی و امتیاز دهی ستاره های خود را دریافت نمایید.

چگونه متوجه تقلبی یا صحیح بودن رتبه بندی در اینماد باشیم؟

نماد تجارت الکترونیکی نباید فقط یک عکس باشد و باید یک لینک به پروفایل وبسایت مورد نظر در بستر اینماد باشد و هنگام کلیک بر روی نماد تجارت الکترونیکی باید اطلاعات مجوز اینماد را برای وبسایت مورد نظر را ببینید. حتما چک کنید که تاریخ انقضا مجوز تمام نشده باشد و حتما صفحه از زیر شاخه های وبسایت اینماد باشد.

نحوه دیگری برای تایید مجوز وجود دارد که با مراجعه به وبسایت اینماد و مشاهده لیست وبسایت های دارای نماد اعتماد دنبال وبسایت مورد نظر بگردید.

کسب و کار های اینترنتی و نماد تجارت الکترونیکی

وبسایت های شخصی یا غیر فروشگاهی نیازی به دریافت نماد اعتماد ندارند ولی اگر وبسایت فروشگاهی دارید نیاز است برای ایجاد درگاه پرداخت نماد اعتماد الکترونیکی را دریافت کنید.این عمل در درجه اول برای اعتماد کردن کاربران هنگام استفاده از خدمات وبسایت ها میباشد.

الزامی بودن درخواست ستاره دار کردن اینماد یا ارتقاء ستاره

وبسایت ها یک سری حدود برای سطح فروش خود دارند اگر تعداد تراکنش ها و حجم پول جابجا شده بیشتر از حدی بشود باید اقدام به ستاره دار کردن یا ارتقا سطح نماد اعتماد وبسایت خود از اینماد کنید و اگر این کار انجام نشود درگاه پرداخت شما بصورت خودکار غیر فعال خواهد شد.

جمع بندی رتبه بندی در اینماد

درصورتی که یک کاربر نیاز خود را بصورت آنلاین جست و جو کند تنها به وبسایت هایی اعتماد میکند که در درجه اول دارای نماد اعتماد باشد و در مرحله بعد دارای نماد اعتماد با درجه بالاتر باشد. پس انجام یکسری امور جهت دریافت ستاره اعتماد از سوی اینماد برای وبسایت های فروشگاهی امری ضروری میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
وبتریکس تیم